Headerimage Headerimage Headerimage Headerimage Headerimage Headerimage

Resa till FSB:s kongress i Ekenäs 24-25 maj

Publicerad: 24-04-2014

Den 24-25 maj är det dags för FSB:s kongress och vårmöte i Ekenäs. Vårkongresserna brukar vara roliga tillställningar med redskapstävlingar, kongressmiddag och diverse annat program! Vi kommer dessutom i år att ha åtminstone ett åländsk lag, Strandnäs FBK, med i redskapstävlingarna.

ÅBF reser dit med eftermiddagsfärjan fredag 23 maj och kommer hem söndag natt till Långnäs. Vi har bokat in ett par manskapsbilar för överfarten, och rum på hotell Marine i Ekenäs. I år är det med andra ord ”lätt” att komma med utan att offra mycket arbetstid, så passa på!

Info om kongressen hittar ni här: http://fsbr.fi/fsb_verksamhet/moten/moteskallelser/kongress/

Kostnaden för resa & boende (två nätter, del i dubbelrum)  är 130 euro/person. Priset kan ändra något om vi blir många fler/färre. På det kommer själva kongresspriset som är 80 euro. Totaltkostnaden är m.a.o. 210 euro.

Anmäl er till verksamhetsledaren på mail brandkar@aland.net senast 30 april! Berätta hur många ni kommer och hur många rum som behövs.
Anmälan till kongressen gör ni själva direkt till FSB, men även här kan ni höra av er till VL om ni behöver hjälp. Även här är deadline 30 april.

Fler nyheter

Till nyhetsarkivet

Kallelser